Allegri s-a enervat pe Alvaro Morata: “Înțeleg că e tânăr, dar aici nu e parada modei!” | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

4 noiembrie 2015

Allegri s-a enervat pe Alvaro Morata: “Înțeleg că e tânăr, dar aici nu e parada modei!”

Juventus a remizat marți seara în grupele Champions League, 1-1, la Monchengladbach, într-o partidă în care din minutul 53 a jucat în inferioritate numerică. Massimiliano Allegri s-a enervat pe Alvaro Morata și la final l-a apostrofat public pe atacantul spaniol.

Imediat după startul disputei din Germania arbitrul Bjorn Kuipers a constatat că Morata avea jambiere diferite ca model și coloristică de ale copechipierilor și l-a trimis pe acesta în afara terenului, să le schimbe. Atacantul în vârstă de 23 de ani a trebuit să-și dea jos ghetele, jambierele și apărătorile și a stat mai bine de trei minute pe margine, timp în care echipa sa a evoluat în 10.

“Sunt foarte supărat pentru ceva care ne-a făcut să fim trei minute în zece oameni. Pentru că cineva trebuia să-și schimbe ciorapii. Știu că există reguli că echipamentul tuturor trebuie să fie de aceeași culoare. Dar, până la urmă, aici nu e o prezentare de modă. Suntem aici să jucăm fotbal. Trebuie să ne maturizăm. Știm că sunt jucători tineri, dar trebuie să înțeleagă anumite lucruri care sunt clare.”, a declarat Allegri, la final.
Sursa: http://www.digisport.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu